333 80 333 (kl. 08-16) post@sektvedt.no

Om oss

Vi får det gjort!

Så lenge vi kan huske har slagordet vårt gitt oss retning og inspirasjon. Det er vår ledestjerne og vårt kundeløfte – vi får det gjort! Likeledes skal våre verdier oppleves relevante for hvordan vi driver virksomheten og være lett å gjenkjenne for alle som jobber med oss:

  • Real
  • Kvalitetsbevisst
  • Løsningsorientert
  • Grensesprengende
  • Miljøbevisst

Siden 1938

Vårt runde SE-emblem stammer fra tiden før 2. verdenskrig. Da hugget skogsarbeider Syvert Ektvedt merket inn i tømmerstokkene han hadde felt for å få riktig oppgjør. Det samme emblemet er fortsatt med i selskapets logo og barnebarnet Sigve, som eier og driver Ektvedt, er stolt av sitt historiske opphav:

«For oss er fortsatt verdier som sunt bondevett, real og hardt arbeid viktige for oss. Vi er grundige og jordnære i alt vi gjør» sier Sigve.

Grundig og jordnære

Vi ønsker at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppleve trygghet gjennom tydelige avtaler, god planlegging og effektiv fremdrift. Erfaringen vår tilsier at ryddighet og godt samarbeidsklima bidrar til lønnsomhet for alle parter. Viktigst er likevel det varige sluttresultatet vi etterlater, det som skal bygges videre på, det er vår beste reklame.

Bærekraftig

Som maskinentreprenør forsøker vi i Ektvedt AS å gjennomføre naturinngrep så skånsomt som mulig. Vi ønsker å sette så små fotavtrykk på miljøet som mulig. Det oppnår vi ved å til enhver tid forsøke å jobbe så rasjonelt og smart som mulig. Kontinuerlig fokus på fornyelse, ny teknologi og vedlikehold av vår moderne maskinpark bidrar også til en bærekraftig drift.

Ønsker du råd eller pristilbud?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt eller send oss en forespørsel til tilbud.

Så hjelper vi deg!

Be om et uforpliktende tilbud