333 80 333 (kl. 08-16) post@sektvedt.no

Bærekraft

Å gjennomføre så skånsomme naturinngrep som mulig er vårt mål som maskinentreprenør. I Ektvedt AS er vi opptatt av å sette minimale fotavtrykk på miljøet, og oppnår dette ved å jobbe så rasjonelt og smart som mulig til enhver tid. Kontinuerlig fokus på fornyelse, ny teknologi og vedlikehold av vår moderne maskinpark bidrar også til en bærekraftig drift.

Ansatte

Våre ansattes helse er ett av våre største fokus. I 2022 hadde vi derfor null personskader og arbeidsrelatert sykdom som mål. Tiltakene vi gjorde var bevisstgjøring og helsekontroll av alle ansatte i årets første kvartal, samt tilpassede såler og vernesko – gjennomført med god hjelp fra E2Helse og Basisfot Tønsberg.

 

Avfall

Vi overgikk målene vi satt oss for avfallshåndtering i 2021. Mål for maksimal mengde restavfall var 130 000 kg, men endte på 49 910 kg. Sorteringsgraden var satt til 40% kildesortering, men endte på 60,98%.

Transport

  • Fire nye, drivstoffgjerrige lastebiler er på plass. Disse gir fører tilbakemelding om forbruk og gjør det enklere å kjøre mest mulig miljøvennlig.
  • Videre har vi fokus på minimal tomgangskjøring. Våre nye gravere har start/stopp-funksjon som unngår unødvendig tomgangskjøring.
  • God planlegging av ruter og kjøreturer gjør at vi unngår å kjøre tomme returlass. Alle kjøreturer er gjennomtenkte – og vi jobber kontinuerlig med forbedringer.

Ønsker du siste års klima- og miljørapport? Denne et tilgjengelig på forespørsel – kontakt oss!

Be om et uforpliktende tilbud

Kontakt oss

Vår adresse
Jarlsberggata 51
3170 Sem

Send epost
post@sektvedt.no

Ring oss på
333 80 333 (kl. 08-16)

Send oss en melding 

Vår verktøykasse 

Maskin entreprenør forbund logo Startbank logo
Smartdok tripletex

 

 

     © 2021 EKTVEDT AS – PERSONVERN