333 80 333 (kl. 08-16) post@sektvedt.no

Jobb i Ektvedt

Våre ansatte er Ektvedts største ressurs. Har du lyst til å være en av oss?

Vi ser stadig etter dyktige folk som kan bli med på laget. Kanskje du er vår nye anleggsleder, maskinfører, bergsprenger, ADK-rørlegger eller betongarbeider?

Din utvikling er avgjørende for vår utvikling. Derfor bør du søke her.

Ledige stillinger:

Sivilingeniør: En med fokus på god fremdrift!

Vi ser etter deg som ønsker å være sivilingeniør ute i operativ funksjon og bidra i arbeidet med sikkerhet og fremdrift i våre prosjekter. Du er en som lett får med deg kollegaer og er dyktig i både muntlig og skriftlig kommunikasjon.

Maskinfører til Cat 325, Cat 330 og Volvo 235 med bortårn

Vi søker deg som har god erfaring og kompetanse med anleggsmaskiner. Å være maskinfører er en viktig og stor oppgave med tanke på sikkerhet, fokus og kvalitet i arbeidet.

Bergsprenger som kan borre med Epiroc T30

Nå søker vi deg som har erfaring med bergsprengning fra tidligere. Som bergsprenger hos oss vil du i tillegg borre med Epiroc T30 på ulike prosjekter. 

Grunnarbeider med ADK

Har du erfaring fra VA? Vi søker ADK-rørlegger med erfaring fra større og mindre prosjekter. VA er en viktig jobb for at vi skal få vann og kloakk lett tilgjengelig.

Betongarbeider

Vårt betong lag vokser og nå trenger vi flere dyktige kollegaer. Er du en som liker å jobbe med betong og er opptatt av å få det rett og fint?